Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad continuă tradiția evenimentelor dedicate Sărbătorilor de Iarnă.
Vă invităm alături de noi într-o atmosferă de bună dispoziție, colinde, muzică populară și de petrecere la
Formați-vă echipa și înscrieți-vă la o competiție a promovării tradițiilor de Ignat și mai ales a distracției. Angajați, prieteni și familii, cu toții sunteți invitați la concursuri în care vă puteți etala măiestria: tăierea porcului și prepararea gustoaselor produse tradiționale (cârnați, jumări, caltaboș, cina porcului).
Programul evenimentului
Joi, 15 decembrie
10:00 Tăierea porcului (porcul va fi adus de echipa participantă, produsele rezultate sunt proprietatea acesteia)
Probe de foc: Jumara de aur, Caltaboșul anului, Cina porcului
15:00 Concursul “Cei mai gustoși cârnați” (organizatorii vor furniza 10 kg de carne și mațele necesare, taxa de participare 250 lei/echipă, cârnații sunt proprietatea echipei)
18:00 Jurizarea: specialiștii vor da verdictul
19:00 Premierea câștigătorilor
Pe parcursul întregii zile vor avea loc spectacole de muzică și tradiții populare, colinde.
Vineri, 16 decembrie
10:00 Tăierea porcului (porcul va fi adus de echipa participantă, produsele rezultate sunt proprietatea acesteia)
Probe de foc: Jumara de aur, Caltaboșul anului, Cina porcului
15:00 Concursul “Cei mai gustoși cârnați” (organizatorii vor furniza 10 kg de carne și mațele necesare, taxa de participare 250 lei/echipă, cârnații sunt proprietatea echipei)
18:00 Jurizarea: specialiștii vor da verdictul
19:00 Premierea câștigătorilor
Pe parcursul întregii zile vor avea loc spectacole de muzică și tradiții populare, colinde.
Ce aveţi de făcut
- Să vă înscrieți (data limită: 9 decembrie 2016).
- Să vă formați echipa, să îngrășați porcul, să aduceți ustensilele și condimentele pentru cele mai strașnice preparate, fără să uitați de ingredientele pentru buna dispoziție.
- Să petreceți cu voie bună alături de noi și invitații Dumneavoastră
Ce vom face noi
- Vom asigura spațiul și condițiile necesare pentru sacrificarea porcilor, pregătirea produselor și servirea mesei alături de invitații Dumneavoastră.
- Vom aduce grupuri de colindători și ansambluri folclorice arădene.
- Vom concura alături de Dumneavoastră.