Iubitorii de vinuri şi nu numai au ales, astăzi, sa viziteze târgul Vicii şi Delicii deschis la Expo Arad Internţional.
Această primă ediţie a adunat peste 30 de reprezentanţi ai industriei vinului din întreaga ţară şi din stăinătate, dar şi o selecţie de răsfăţuri exclusiviste din categoriile: beri artizanale, băuturi spirtoase, mezeluri, brânzeturi şi dulciuri de calitate superioară.
Începând cu mâncăruri delicioase gătite de Chefi celebri cum este Adi Hădean împreună cu cei mai pricepuţi Chefi din Arad, continuând cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea şi terminând cu deserturi savuroase, gusturile vizitatorilor sunt răsfăţate. Astăzi târgul va fi deschis până la ora 21.00, iar programul de duminică, 8 octombrie, începe de la ora 13.00 când are loc deschiderea târgului, apoi între 13:00 – 20:00 va avea loc Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni. Între 15:00-16:00 Workshop „Vinul între Retailer şi HoReCa” cu Sergiu Nedelea, la ora 20:00 are loc închiderea evenimentului.