Acesta se ocupă de cultivarea roşiilor împreună cu soţia sa. Ei le vând cu 10 lei kilogramul, în condiţiile în care în supermarketuri se vând şi cu 20 de lei kilogramul.

„Le comercializăm în piaţă La Mioriţa. În ultimii ani am început să ne mărim şi noi solariile. Suntem pensonari, iar venitul ce îl obţinem din roşii  este suplimentul de viteză pentru copii. Avem patru. De ziua lor de dăm 500 de lei la fiecare, când merg în concediu dăm aceiaşi sumă. Îi mai ajutăm şi în alte situaţii”, spune arădeanul.

Roşiile au diferite forme, la ei pe tarabă se găsesc şi cele stil ardei. „Cele care au formă de ardei sunt foarte căutate, deoarece se ia capacul jos şi se pot umple cu brânză sau alte preparate”, mai adaugă Mircea Tunaru.

La arădean pe tarabă se găsesc roşii de toate culoriile de la alb la portocaliu.

El are şi pătlăgele roşii care au denumiri în funcţie de formă şi culoare. Printre acestea sunt roşii din soiul „prinţul negru”, roşii-gogoşar, roşii tigrate, roşii „inimă de bivol, roşii tomatillo şi roşiile tigrella. „Roşia «prinţul negru» este o roşie apărută acum câşiva ani, cu proprietăţi medicinale. E bună la prevenirea diabetului, a infarctului miocardic”, a mai spus Mircea Tunaru. Agricultorul a mai afirmat că fiecare soi de roşie are alt gust şi mai multe beneficii.

  Premieră în Arad: Nelu Barna şi Gabi Zaharia, lansează piese în duet